Kobasice u lisnatom testu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
05/05/2019
"To nisu samo kobasice u lisnatom testu - to su neverovatno ukusne pitice."
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano174
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i očistite unutrašnjost jabuka. Isecite ih na kocke.

Zapržite kobasice u jako ugrejanom tiganju. Kada postanu zlataste izvadite i izdinstajte jabuke u istom tiganju.

Dodajte šećer i listove sveže majčine dušice. Začinite biberom i solju i ostavite jabuke da se karamelizuju.

Isecite kobasice na jednake parčiće od po 5-6 cm. Isecite listove lisnatog testa na pravougaonike.

Uvijte svako parčence kobasice u tanko parče sira čedra. Namažite pravougaonike lisnatog testa senfom. Sipajte kašiku smese od jabuke i stavite odozgo kobasice. Dodajte struk majčine dušice i uvijte u rolnu.

Poređajte rolne u posudu za pečenje postavljenu listom papira za pečenje. Namažite umućenim žumancem i pospite susamom.

Ispecite pitice u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni 12-15 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar