Sos pesto sa sušenim paradajzom

19/06/2019
"Pesto, kakvo samo možete probati u sunčanoj Italiji i u kuhinji čoveka koji je odlučio da proba ovaj recept "
Priprema25 min.
Ukupno25 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano60
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bosiljak i beli luk izgnječimo zajedno sa zapečenim pinjolama u suvom tiganju dok ne dobijemo glatku smesu.

Dodajemo pasirani paradajz i sipamo lagano maslinovo ulje.

Mešamo neprestano dok ne dobijemo glatku smesu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar