Ukusan pohovan kačkavalj

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79253
26/06/2019
"Minut za klasiku - naš omiljeni pohovan kačkavalj u laganoj varijanti "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano166
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj sečemo na široke trouglove oko 1 cm. Mutimo veoma dobro jaja. U dva tanjira sipamo odvojeno brašno i prezle.

Uvaljamo trouglove - prvo u brašno, posle u umućena jaja i na kraju u prezle.

U tiganj stavljamo šolju ulja i čekamo da se dobro zagreje i pržimo kačkavalj.

Aranžiramo listovima zelene salate i ružicom od šaragrepe sa maslinom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar