Način pripreme
Stavite pavlaku, šećer i puding u posudu i umutite.
Otvorite konzervu ananasa, ocedite sok i voće isecite i dodajte u pavlaku.
Rastvorite kesicu želatina u malo hladne vode, ostavite da nabubri, nakon toga rastopite u mikrotalasnoj nekoliko sekundi. Dodajte i njega u posudu i promešajte.
Stavite u kalup jednu koru, namažite slatkom i stavite pavlaku, poravnajte.
Drugu koru namažite slatkom i stavite u kalup sa slatkom nadole ka pavlaci.
Stavite u frižider da se ohladi.
Otvorite konzervu sa krugovima ananasa, ocedite u posudi, odvojite voće sa strane, stavite sok u šerpu i sok koji ostaje iz prve konzerve i ugrejte na vatri, ne treba da provri.
Rastvorite i drugi želatin na isti način i dodajte u sok od ananasa. Promešajte i ostavite da se ohladi.
Treba daa sačekate da sok počne da se želira, poređajte krugove preko kore u kalupu i onda sipajte sok. Ako sipate u tečnom stanju, pokvasiće celu tortu.
Ostavite u frižidru da se ohladi i da se želatin stegne minimum 6 sati.