Punjeni zec

02/07/2019
"Skočio zec u pleh i ... ostavljamo vama da sami završite rimu, mi smo zauzeti kuvanjem "
Priprema25 min.
Kuvanje70 min.
Ukupno95 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano43
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju isečemo luk na kockice, dodajemo malo ulja i dinstamo, nakon toga dodajemo iznutrice zeca, isečene na kockice i začine, propržimo lepo i skidamo sa vatre.

U maloj šerpi skuvamo pirinač sa malo soli i dodajemo u zapršku, promešamo lepo, nakon toga kašikom ili direktno rukom punimo zeca i ušivamo ga.

Odozgo prelivamo bujonom od povrća i stavljamo da se peče u jakoj rerni.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar