Seckana riblja šnicla

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
199
810
04/07/2019
"Tradicija nalaže da riblja šnicla bude servirana sa krompir salatom kao garnirung, jer je tako najukusnija"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano62
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite file i sameljite ga u kuhinjskoms ecku. Začinite sokom od limuna biberom i solju, zamesite i ostavite na hladnom mestu 10 minuta.

Natopite hleb u mleku, iscedite ga i stavite u riblje mleveno meso. Dodajte jaja, maslac, iseckan peršun i paradajz pire. Promešajte smesu i zamesite je dobro.

Od nje oblikujte 7-8 šnicli. Uvaljajte ih redom u brašno, jaje i prezle.

Zapržite ih dok ne budu tamno zlataste u zagrejanoj masnoći. Servirajte sa krompir salatom po želji.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar