Korpice od mlevenog mesa sa zeljem i sirom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8623
3
07/01/2019
"Našli smo sjajnu primenu kalupa za mafine i od sad planiramo da je koristimo samo za spremanje korpica od mlevenog mesa."
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano352
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pomešajte mleveno meso sa začinima, jajetom, lukom i peršunom. Zamesite dobro i stavite mleveno meso na 30 minuta u frižider.

U posudu narendajte kačkavalj, u njega dodajte sir, isečen na kocke. Dodajte umućena jaja i zelje isečeno na sitno. Dodajte so u biber po ukusu.

Podmažite kalup za mafine. U svako gnezdo stavite loptu od mlevenog mesa i namazanim prstima oblikujte korpice.

Rasporedite smesu u korpice.

Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta ili dok se mleveno meso ne zapeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar