Riblji ćevapčići na roštilju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
05/07/2019
"Uopšte nemojte hvaliti roštilj na kome nisu spremljeni riblji ćevapčići "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano53
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 800 g, riblje mleveno meso
  • luk - 2 glavice
  • slanina - 100 g, sveža
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Sameljite slaninu i dobro je pomešajte sa ribljim mlevenim mesom.

Dodajte pasiran luk, biber i so, nakon čega zamesite ponovo sa vlažim rukama.

Oblikujte ćevapčiće i ispecite ih na namazanom roštilju.

Po želji servirajte sa prženim krompirom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar