Umak sa sitnim sirom i čedrom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
07/07/2019
"Krekeri, povrće ili parti zalogaji - svi se oni sjajno dopunjuju sa sjanim svežim umakom sa sitnim sirom i čedrom "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano7
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite u blender sir čedar i stavite na srednju brzinu da se usitni na sitne parčiće.

Narendajte na fino rende luk i beli luk. Dodajte sitan sir, so, biber i promešajte dok ne postane homogeno.

Gotov umak stavite u posudicu, pospite sušenim peršunom i ukrasite čeri paradajzom.

Pre nego što servirate, oljuštite i isecite na tanke tračice šargarepu i krastavac i njima dodajte ovaj tako ukusan mlečni umak. Ako očekujete goste, servirajte u odgovarajućoj posudi za sos.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar