Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pečurke u maslacu»Lisičara sa maslacem, belim lukom i peršunom

Lisičara sa maslacem, belim lukom i peršunom

MarianeMariane
Džedaj
14947
Lisičara sa maslacem, belim lukom i peršunom1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
4
"Lisičara sa maslacem i belim lukom - osvojila nas je ukusom i mirisom"

Potrebni sastojci

  • lisičara - 500 g
  • beli luk - 2 čena
  • peršun - 5 strukova
  • maslac - 25 g
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke operite i osušite. Ako su krupnije, možete da ih naseckate na 2-3 komada.

Pržite pečurke 10-15 minuta, dok ispari voda iz njih.

Dodajte sitno naseckani peršun, so i biber, kao i sitno seckani beli luk.

Upržite jelo još minut-dva. Poslužite kao predjelo ili salatu, a može biti i izvrstan prilog uz različite vrste mesa.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Anita
Anita
Odlično pripremljeno
27.06.2023 12:47