Pečeni zec sa belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
26/07/2019
"Savršena začetina koju možete da servirate sa garnirungom kojim želite - svakako će biti ukusna "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano106
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • zečije meso - 800 g
  • beli luk - 8 čenova
  • masnoća
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Špikujte zečetinu sa celim čenovima belog luka i posolite. Stavite ga u odgovarajuću posudu za pečenje, prelijte masnoćom i sa malo tople vode.

Stavite da se peče u unapred zagrejanoj rerni, pri čemu tokom pečenja prelivate meso sosom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar