Predjelo sa patlidžanom i paradajzom

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
28/07/2019
"Ovo je od onih predjela, koja vas posle teraju da zaboravite da postoji i glavno jelo "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano70
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izbušite patlidžan i stavite ga u unapred zagrejanu rernu na 170 stepeni, dok ne omekša (ne oduzima mnogo vremena, oko desetak minuta).

Iseckajte paradajz na veoma sitno (najbolje je da je blago omekšao), nakon tog dodajte i sitno iseckan patlidžan.

Začinite predjelo uljem i solju po ukusu, po želji možete da dodate i jednu crvenu papriku.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar