Paradajz punjen tikvicama i musom od sira

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
23/08/2019
"Zbog toga što nije svaki punjeni paradajz isti - mi preporučujemo ovaj za posebne trenutke "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano54
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo tikvice na šajbne i zaprimo ih u tiganju sa malo maslinovog ulja.

Pomešamo dve vrste sira u posudu, dolivajući malo maslinovog ulja i izgnječimo ih viljuškom.

Na kraju dodajemo sitno isečenu mirođiju i promešamo dobro.

Sečemo paradajz na debele šajbne. Koristimo po jednu za osnovu. Preko nje mažemo mus od sira, sledi druga kriška paradajza, ponovo sloj musa i na kraju završavamo tikvicama.

Serviramo punjeni paradajz, tikvicu i slani mus, preliven maslinovim uljem i začinjen prstohvatom soli i bibera.

Za pravo uživanje dopunjujemo paradajz punjen tikvicama i musom od sira čašom vina sovinjon blan.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar