Marinirani losos sa peršunom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
30/08/2019
"Bez termičke obrade, bez teških začina - delikatesan i aromatičan losos za ljubitelje "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca14
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite losos na odgovarajuće parčiće.

Posolite ga i ostavite oko sat da upije so.

Operite so i marinirajte ribu sa maslinovim uljem i sokom od limuna.

Dodajte sitno isečen peršun i pažljivo promešajte.

Servirajte ribu ohlađenu i garniranu sa limunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar