Dinstani oslić na gabrovski način

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
30/08/2019
"Svima se dopao ovaj super recept za ukusni oslić na gabrovski način - verujemo da će se dopasti i vama "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ribu očistite i operite. Poređajte komade u posudu premazanu uljem i prelijte vodom. Dodajte šargarepu i celer iseckane na komade i peršun.

Poprskajte sirćetom i posolite. Posudu poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri. Na kriškama hleba odstranite koricu i ispržite ih dok ne porumene.

Komade ribe poslužite na hlebu, kao kanape, prelijte ih istopljenim maslacem i ukrasite listićama peršuna i kriškama limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar