Dinstani zec na kanapeu od luka

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74073
18/02/2019
"Zec se kuva tako - nema drugog mišljenja po tom pitanju "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano184
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • zečije meso - 1/2 zeca
  • crni luk - 3 velike glavice
  • terijaki sos - 1 šolja
  • smeđi šećer - 1 kašika
  • začin od povrća - 1 kašika
  • maslac - 100 g
  • biber
  • aleva paprika
  • nana
  • peršun
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu stavite da odstoji u vodi, u koju ste sipali kašiku sirćeta.

Operite zečetinu i stavite je da se kuva sa začinom od povrća.

Isecite luk na šajbne i stavite u tiganj da se izdinsta, kad sipate sos. Kad omekša dodajte braon šećer i biber, može malo soli ako vam se čini neslan,

Zečije meso stavite da se dinsta u maslacu, začinjavajući suvom nanom, alevom paprikom i biberom.

U odgovarajuće tanjire stavite luk kao kanape i poređajte dinstanu zečetinu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar