Bubrezi sa vinskim sosom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8596
3
31/08/2019
"Univerzalan recept za bubrege - od meraklija za meraklije "
Priprema24 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno64 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano64
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite bubrege, isecite ih po dužini i natopite ih. Blago ih zasecite nožem sa unutrašnje strane i ispržite ih.

Kada omekšaju dodajte im isečen luk, vino i začine. Ostavite jelo da vri još 15 minuta.

Zgusnite sa brašnom razmućenim u hladnoj vodi, probajte da li je slano i posolite još ako je neophodno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar