Pileći gulaš sa belim vinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70663
09/09/2019
"I sa piletinom možete da skuvate sjajan gulaš, mada za tu svrhu vam je potrebno i vino "
Priprema25 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno115 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano80
  • Pregledi tokom meseca79
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere, osuši i iseče na parčiće. Stavlja se u posudu za pečenje i dodaje se ulje, paprike isečene na ivice i praziluk isečen na kolutove.

Posipa se solju i biberom i preliva se vinom i bujonom u kome je prethodno rastvoren skrob.

Peče se na 220 stepeni u rerni dok ne bude gotovo i jelo se servira posuto iseckanim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar