Šnjur sa paradajzom i bosiljkom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70663
09/09/2019
"Ako vam svež šnjur padne šaka, ne kolebajte se uopšte - ovo je tačan recept "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • šnjur - 1 kg
  • paradajz - 4 komada
  • luk - 2 glavice
  • pavlaka - 150 ml, tečna
  • bosiljak - 5 strukova
  • so - 2 prstohvata
  • biber - 1/2 kašičice
  • ulje - 6 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Riba se očisti i poređa se u posudu za pečenje. Posipa se solju i biberom i pokriva se lukom isečenim na kolutove.

Preliva se uljem i poređa se paradajz, isečen na krugove. Posipa se bosiljkom isečenim na sitno i jelo se zapeče na 220 stepeni u rerni.

Pred kraj pečenja se preliva pavlakom i zapeče se još 5 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar