Pečeni zec sa pavlakom na ruski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
09/09/2019
"Krhko zečije meso i pavlaka - za nas dve porcije, a za vas - šta ostane "
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano45
  • Pregledi tokom meseca45
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zec se opere, stavlja se u posudu za pečenje i preliva se vodom, razređenom sirćetom.

Ostavlja se da odstoji 4 sata i nakon što se ocedi, prave se razrezi i u njih se stavljaju parčići slanine i šargarepe.

Preliva se pavlakom i peče e na 190 stepeni oko 2 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar