Janija sa svinjskim mesom i lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77463
26/09/2019
"Krkha svinjetina i luk, ali mnogo luka - nema nikakve tajne pri spremanju ove janije "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano71
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg
  • luk - oko 1 - 2 kg
  • masnoća
  • soja sos
  • aleva paprika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Ako je meso mnogo masno, ne stavljamo masnoću.

Sečemo luk na kriške, istrljamo ga sa biberom i solju.

Za to vreme stavljamo meso da mlao provri, procedimo i dodajemo u luk sa začinima.

Dodajemo soja sos i stavljamo ga da se peče sa veoma malo vode.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar