Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Janija»Janija sa svinjskim mesom i lukom

Janija sa svinjskim mesom i lukom

SonyaSonya
Šegrt
18447
Janija sa svinjskim mesom i lukom
Fotografije: Sonya
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
60 min.
Porcije
4
"Krkha svinjetina i luk, ali mnogo luka - nema nikakve tajne pri spremanju ove janije"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg
  • luk - oko 1 - 2 kg
  • masnoća
  • soja sos
  • aleva paprika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Ako je meso mnogo masno, ne stavljamo masnoću.

Sečemo luk na kriške, istrljamo ga sa biberom i solju.

Za to vreme stavljamo meso da mlao provri, procedimo i dodajemo u luk sa začinima.

Dodajemo soja sos i stavljamo ga da se peče sa veoma malo vode.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: