Pečeni svinjski pauflek

NikiNiki
Guru
556753k143
Pečeni svinjski pauflek
Fotografije: Niki
1 / 2
19/01/2022
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
190 min.
Porcije
4
"Veoma ukusan svinjski pauflek, možete ga servirati sa omiljenim prilogom po izboru"

Potrebni sastojci

  • meso - 1 kg pauflek sa kožom
  • soja sos
  • pivo
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjski pauflek začinimo lepo solju i biberom, možete koristiti neki gotov začin za meso.

U posudu stavljamo soja sos i stavljamo meso. Začinimo sosom nekoliko puta i stavljamo u frižider na jednu noć.

Lepo je 2-3 puta za to vreme da okrenemo pauflek.

Nakon toga u pelh stavljamo meso i sipamo oko 1 šolju piva. Pokrivamo pleh folijom i pečemo u ugrejanoj rerni na 150 stepeni oko dva i po sata.

Nakon toga skidamo foliju i pečemo još malo svinjetinu.

Živeli sa ovom jedinstvenim pečenim svinjskim pauflekom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: