Pohovana šnicla sa garnirungom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
03/10/2019
"Takvi smo mi - striktni i detaljni - nećemo vam spremiti samo šnicle, već ćemo napraviti i garnirung uz njih "
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se deli na četiri šnicle. Svaka od njih se istuca, a posle se uvalja redom u brašno, jaje i prezle.

Svaka šnicla se isprži sa obe strane u masnoći i ostavlja se da se ocedi od nje na kuhinjskom ubrusu. Za to vreme se pravi salata.

Povrće se očisti i iseče na sitne ivice. Začinjava se dresingom od iseckane mirođije, sokom od limuna, maslinovim uljem, senfom i medom. Gotova salata se servira kao garnirung šniclama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar