Bečki gulaš

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
05/10/2019
"Kao simfonija bečkih masjtora - mirisan gulaš sa govedinom "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano255
  • Pregledi tokom meseca90
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sa uljem stavljamo na kocke isečeno meso i zapržimo na kratko.

Izvadimo meso i u istoj masnoći zapržimo očišćen i na sitno isečen luk. Pržimo dok ne postane zlatast u dodajemo alevu papriku, paradajz pire i so.

Dodajemo bujon i dolivamo toplu vodu da prekrije meso.

Dinstamo pod poklopcem na tihoj vatri dok meso ne omekša. Ako je neophodno dolivamo po malo vode.

Pred kraj kuvanja dodajemo kumin, majoran i izgnječeni beli luk.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar