Jagnjeći ražnjići na turski način

10/10/2019
"Da li želite da probate najukusniju jagnjetinu, više nije potrebno da idete kod komšija - prosto zapišite ovaj recept "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije20
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano27
  • Pregledi tokom meseca27
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 700 g, od buta
  • paradajz - 2 komada
  • paprike - 1 komad
  • limun - 1 komad
  • majorana - 1 kašičica
  • biber - po ukusu
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo meso na kockice ivica 3 cm i posipamo isceđenim sokom od limuna.

Isečemo papriku na kockice, a paradajz na pola.

Poređamo meso na ražnjiće, smenjujemo sa paprikama i paradajzom.

Posolimo, posipamo biberom i majoranom i pečemo na grilu, s vremena na vreme okrećemo.

Serviramo sa dinstanim pirinčem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar