Sušene pečurke vilin prsten

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
11/10/2019
"Berite i sušite sada, a posle ćete želeti rižoto, želećete supe "
Priprema5 min.
Kuvanje220 min.
Ukupno225 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • vilin prsten - 2 kg
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke vilin prsten se dobro očiste. Osuše se i ako su velike iseku se na komade. Poređaju se na papir za pečenje u posudu za pečenje i peku se na 50 stepeni između tri i četiri sata.

S vremena na vreme se mešaju i proveravaju. Gotove su kad se nakon pritiska prstom lome.

Osušene pečurke mogu da se čuvaju u tegli. Stavljaju se u supe i rižoto.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar