Čorba od paradajza sa svežim mlekom i belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
12/10/2019
"Kada u frižideru ima samo paradajza i svežeg mleka, to nije povod da se brinete, već razlog da napravite ovu čorbu "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano54
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo šerpu na ringlu zajedno sa maslacem.

Sečemo na sitno čenove belog luka i spuštamo ih u maslac da se blago zaprže. Dodajemo brašno uz neprestano mešanje i odmah sipamo sveže mleko, nastavljamo da mešamo da se ne stvore grudvice.

Nakon što provri dodajemo paradajz sok, vodu, so i biber.

Pre servranja čorba se posipa kačkavaljem.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar