Sveža čorba od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
15/10/2019
"Imate paradajz - znači imate sve što je neophodno da napravite svežu i ukusnu čorbicu od paradajza "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano50
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipajte maslinovo ulje u šerpu, dodajte isečen paradajz, luk, beli luk i celer. Pokrijte i kuvajte na laganoj vatri 45 minuta.

Pasirajte smesu i procedite je kroz sito. Pomešajte sa bujonom i stavite da provri. Dodajte testeninu, kuvajte još desetak minuta, začinite solju i biberom.

Pospite peršunom i servirajte ovu veoma laganu i prijatnu čorbicu od paradajza.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar