Mekane pitice u tiganju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
99
652
22/10/2019
"Kada su svi gladni i već vas čekaju za stolom, treba da se bacite na brz i isproban recept za pitice na tiganju "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano550
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sir, jaja i kiselo mleko se umute veoma dobro, tako da nema grudvica.

Listovi kora se raseku po sredini široke strane.

Uzimamo list, savijamo ga po dužini na pola, namažemo uljem, posipamo nadevom polovinu listova i počinjemo da ih zatvaramo.

Presavijamo dugu stranu na oko 1, 5-2 cm i sa druge strane ga savijamo u trougao. Presavijamo ga nekoliko puta i zatvaramo.

U suvi tiganj stavljamo malo masnoće da se zagreje na jakoj ringl i stavljamo pitice da se isprže sa obe strane.

Ispadaju mnogo ukusne i mekane pitice na tiganju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar