Paradajz sos sa belim vinom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
25/10/2019
"Meso, pasta ili povrće - otkrili smo savršen dodatak i delimo ga odmah "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite zreo paradajz i stavite ga da se kuva u bujonu ili šolji vode sa parčencetom maslaca i biberom, odokativno.

Skuvan paradajz pasirajte, stavite sos da provri i dodajte belo vino.

Napravite zapršku od kašike maslaca i kašike brašna i zgusnite sos sa njom. Dodajte još 1 parče maslaca u sos od paradajza i isečen peršun.

Ako želite beli luk u sosu, dodajte ga isečen na tanke kriške.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar