Škembe na ciriški način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
25/10/2019
"U Cirih da odeš, da te dočekaju sa vrućim škembeom - to svima želimo "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano17
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte očišćeno škembe u posoljenoj vodi i isecite ga na ivice.

Ispržite sitno isečen luk u masti, pospite brašnom i ispržite.

Prelijte bujonom i kuvajte. Malo nakon toga dodajte kumin i brašno i kuvajte na tihoj vatri.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar