Bujon za trežnjenje

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18772
29/10/2019
"I to će proći - možete da ponavljate ovu mantru kod mamurluka, a možete i da probate neki od naših oprobanih recepata "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano44
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz sok - 1 čaša
  • žumance - 1 komad
  • limun - 1 komad
  • pomarandža - 1 komad, kisela
  • med - 100 g
  • mineralna voda
* merne jedinice

Način pripreme

Na prstenu cara Solomona je pisalo: "I to će proći". Tako će proći i praznici Sveti Valentin i Sveti Trufun. Neka razmišljaju oni koji su preterali sa vinom, a mi ćemo misliti o njima. Osim tradicionalnih "lekova" za mamurluk, kao što su škembe čorba i čorba od kiselog kupusa, postoje i drugi recepti za napitke koji otrežnjuju i pomažu.

1. U čašu paradajz soka dodajte sveže žumance i bez mešanja popijte na prazan stomak;

2. U čašu kiselog soka od pomarandže dodajte 100 g meda, sok od jednog limuna i popijte na prazan stomak u malim gutljajima;

3. Promešajte u čaši sok od jednog limuna i istu količinu alkalne mineralne vode, dodajte led i popijte;

I ipak, najbolje je ako ne preterujete sa "visoko oktanskim" gorivom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar