Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pečurke u maslacu»Pečurke sa maslacem i vinom

Pečurke sa maslacem i vinom

Pečurke sa maslacem i vinom
Fotografije: Mihaela Stoyanova
4 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
2
"I za meze su sjajne, idu i kao garnirung - vi ćete izabrati kada da ih servirate"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 300 g
  • maslac - grudva
  • belo vino - 2 - 3 kašike
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite pečurke i isecite na kriške. U tiganju istopite maslac.

Stavite pečurke i pržite na srednjoj ringli dok ne postanu zlataste. Malo pre nego što isključite dodajte belo vino.

Sačekajte da ispari i isključite. Pospite pečurke u maslacu solju i biberom.

Servirajte odmah dok su tople.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: