Pečurke punjene pančetom i parmezanom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
31/10/2019
"Ako na pijaci vidimo malo veće pečurke, odmah ih zamišljamo punjene baš ovim nadevom "
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano17
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo pečurke i sklanjamo im panjiće.

Sečemo pančetu na kocke.

U svaku pečurku stavljamo malo maslaca, pančetu i beli luk, iseckan na tanko.

Pečemo u prethodno zagrejanoj rerni oko 15-20 minuta u posudi za pečenje sa malo vode.

Vadimo i posipamo parmezanom, vraćamo u rernu i isključimo je.

Serviramo toplo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar