Čorba od paradajza sa presečenom zaprškom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77613
04/11/2019
"I da ne zaboravimo na zapršku - obavezno presečenu ili je vraćamo i od početka "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i operemo luk. Isečemo ga na stino i dinstamo u malo ulja sa malo soli.

Dodajemo isečen paradajz i sipamo litar vruće vode. Kad provri paradaju, dodajemo rezanca.

Nakon 15 minuta čorbu posolimo po ukusu i dodajemo zapršku od jaja.

Ona se pravi tako što blago umutimo jaja i dodajemo ih u kipuću čorbu, mešajući da se preseče.

Dodajemo maslac i posipamo sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar