Čorba od paradajza sa presečenom zaprškom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Čorba od paradajza sa presečenom zaprškom
04/11/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Skuvaj30 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
"I da ne zaboravimo na zapršku - obavezno presečenu ili je vraćamo i od početka"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo i operemo luk. Isečemo ga na stino i dinstamo u malo ulja sa malo soli.

Dodajemo isečen paradajz i sipamo litar vruće vode. Kad provri paradaju, dodajemo rezanca.

Nakon 15 minuta čorbu posolimo po ukusu i dodajemo zapršku od jaja.

Ona se pravi tako što blago umutimo jaja i dodajemo ih u kipuću čorbu, mešajući da se preseče.

Dodajemo maslac i posipamo sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: