Voćni hleb sa suvim grožđem

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
04/11/2019
"Umesto kolača napravite ovaj put sladak hleb po isprobanom starom receptu "
Priprema40 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno100 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano40
  • Pregledi tokom meseca39
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kvasac se rastvara u malo tople vode. Dodaje se brašno, jaja, so, ruum, suvo grožđe, cimet i prethodno isečeno ušećereno voće.

Zamesi se testo koje se ostavlja sat na toplom u posudi za pečenje namazanoj masnoćom. Narasli hleb se peče u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne bude gotov.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar