Kiselica od bundeve i pomorandže

Toni AleksovToni AleksovDžedaj19112
05/11/2019
"Da li ste i vi bili među onom decom koja su jela kiselicu drugoj deci, jer ste je mnogo voleli "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • bundeva - 200 g
  • sok od pomorandže - 200 ml, (sveže isceđen)
  • skrob - 1 kašika
  • šećer - 5 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Operite, isecite i skuvajte bundevu. Dodajte sok od pomorandže i u blenderu ispasirajte.

Dodajte šećer i sve sipajte u malu šerpu, pa na slaboj vatri zagrejte dok ne prokuva.

Skrob promešajte sa malo vode i dodajte u smesu koja se kuva, uz neprestano mešanje.

Kada ponovo proključa, smesu sklonite sa vatre i ostavite je da se ohladi, a nakon toga je rasporedite u posude.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar