Način pripreme
Kolač:
U posudu stavite brašno zajedno sa orasima, šećerom od kokosa, sodom, solju i vanilom.
Dodajte sok od limete, mleko i maslinovo ulje i mešajte žicom, dok ne pomešate sve dobro.
Sipajte smesu u kalup prečnika 20-22 cm, obložen papirom za pečenje i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 15 stepeno oko 30-35 minuta ili proverite čačkalicom za zube.
Ostavite 10-15 minuta u kalupu da se malo ohladi i posle premestite kolač na rešetku i ostavite sa strane da se potpuno ohladi.
Frosting:
Stavite toplu bundevu u posudu, dodajte med, kokosov maslac i kakao masu i mešajte dok se maslac i kakao masa ne rastope i dok ne dobijete homogenu smesu.
Dodajte kokosovo brašno i kakao i promešajte ponovo.
Ostvite da se malo ohladi.
Sastavljanje:
Nakon što se kolač potpuno ohladi, premestite ga u odgovarajući tanjir i rasporedite frosting ravnomerno odozgo.
Pospite rendanim orasim, ako želite i spremni ste da uživate u ovom jedinstvenom kolaču od oraha sa frostingom od bundeve.