Način pripreme
Prvo pripremite čokoladne korpice, namažite silikonske kalupe rastopljenom belom čokoladom. Ostavite da se stegne, ponovo namažite i vratite u frižider dok pripremate nadev.
Ugrejte pavlaku, mleko i bombone i mešajte dok se ne rastopi, ne treba da provri. Dodajte želatin, prethodno potopljen u malo hladne vode, skinite sa vatre, nakon što se rastvori ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Za žele rastopite bombone u vodi i dodajte želatin, prethodno potopljen u hladnu vodu. Lepo promešajte i ostavite da se ohladi.
Nakon što se ohladi, ali je još uvek tečan, sipajte mlečni nadev do pola korpica i vratite u zamrzivač na 10 minuta. Odozgo dodajte žele od ljubičica i vratite u zamrzivač na nekoliko minuta.
Na kraju dopunite mlečnom smesom i stavite korpice na pola sata u zamrzivač da se stegnu.
Nakon toga pžaljivo izvadite panakotu iz kalupa i servirajte. Čuvajte u frižideru ljubučica panakotu u zagrljaju od čokolade.