Način pripreme
Isecite pileće meso na male zalogaje. Najbolje da bude belo meso.
U tiganju ugrejte šolju maslinovog ulja, propržite kratko sitno iseckan čen belog luka sa prstohvatom peršuna.
Stavite meso i pržite dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte pečurke, isečene na kriške.
Prelijte čašom bujona od povrća, začinite solju i biberom. Poklopite i kuvjate dok ne ostane na masti.
Umutite jaja sa žicom 5 minuta. Dodajte rendani parmezan.
Sačekajte dok se smesa sa mesom ne ohladi i sipajte jaja. Dobro promešajte.
Malo duguljasti kalup za koklač namažite i pospite brašnom. Sipajte smesu. Pecite omlet na 180 stepeni u prethodno ugrejanoj rerni oko 20 minuta.
Servirajtepečeni omlet sa piletinom i pečurkama sa salatom po želji!
Neka vam je slatko!