Ovčarski paj Džejmija Olivera

27/03/2020
"Najukusniji ovčarski paj po receptu Džejmija Olivera "
Priprema60 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jagnjeće meso sameljemo na i propržimo sa sitno iseckanim celerom, lukom, belim lukom.

Nakon što se sve dobro proprži dodajemo alevu papriku i paradajz pire, ostavljamo da vri dok ne ostane na masti. Skidamo sa vatre i prebacujemo u pleh.

Krompir oljuštimo i skuvamo, nakon toga izgnječimo i začinimo sa mlekom, maslacem i rendanim sirom.

Gotovo pire sipamo na smesu sa mlevenim mesom i posipamo prezlama, pečemo na 180 stepeni dok slani paj ne porumeni.

Ovčarski paj Džejima Olivera je gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar