Posni krem Brule

Milena AleksandrovaMilena Aleksandrova
Inovator
2063083868
Posni krem Brule1 / 2
11/04/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
55 min.
Porcije
4
"Posni krem Brule - fantastičan na trpezi"

Potrebni sastojci

  • indijski orah - 300 g, sirov
  • voda - 200 ml
  • pavlaka - 300 ml, od kokosa
  • vanila - 2 pakovanja
  • kokosov šećer - 3 kašike
  • skrob - 4 kašike, od tapioke
  • smeđi šećer - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Potopite indijski orah u vodu na 24 sata. Nakon toga ga sameljite u blenderu do glatke kaše.

Promešajte kokosovu pavlaku, vanilu, kokosov šećer i skrob.

Promešajte i dodajte pire od indijskog oraha.

Sve dobro promešajte i sipajte u posudice, ali nemojte da ih punite do vrha.

Odozgo pospite smeđi šećer.

Poređajte pripremljeni krem Brule u pleh sa hladnom vodom, koja treba da doseže do polovine posudica.

Pecite veganski krem na 180 stepeni oko 25 minuta.

Ostavite posni krem Brule da se ohladi i stavite ga u frižider na 4-5 sati, pre nego što ga poslužite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: