Kuvani krompir sa parmezanom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
643
11/05/2020
"Krompir sa parmezanom - ukusno meze uz pivo ili jednostavno nešto za hrskanje za ugodno veče kod kuće "
Priprema5 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano48
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krompir i isecite ga na parčiće. Stavite šerpu sa vodom na ringlu u sačekajte da provri. Dodajte so i krompir.

Kuvajte krompir na tihoj vatri oko 4-5 minuta. Izvadite rešetkastom kašikom i stavite ga u posudu.

Odmah dodajte maslac, parmezan i sve začine. Promešajte pažljivo.

Sipajte krompir u posudu za pečenje, postavljenu papirom za pečenje. Pecite krompir u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok ne dobije prijatnu preplanulost. Izvadite i servirajte.

Kuvan krompir sa parmezanom je gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar