Način pripreme
Priprema krema:
Sipajte sve sastojke za krem od pavlake u posudu i dobro ih promešajte. Probajte da vidite dali vam je dovoljno slatko. Imajte na umu da u piškotama takođe ima šećera.
Prelivanje:
Stavite mleko na ringlu i čim proključa dodajte kafu. Skinite sa vatre. Dobro promešajte da se kafa rastvori i sipajte u posudu u kojoj će vam biti lakše da potapate piškote.
Uzmite 11 piškota i potopite ih do pola, sasvim kratko, samo sa glatke strane i okrenite ih namočenom stranom na gore.
Sklapanje:
Rasporedite krem na svaku od piškota koje ste potopili. Najbolje je uz pomoć šprica.
Uzmite druge piškote i na isti način ih potopite u mleko sa kafom, pa ih stavljajte preko krema i pritisnite lagano.
Dekoracija:
Kada završite lepljenje svih piškota, ukrasite ih topljenom čokoladom. Ponovo je najbolje uz pomoć šprica, a možete da koristite i kašiku, ako nemate špric.
Za kraj, poređajte brusnice odozgo i na kraju stavite kolače u frižider na 2-3 sata.