Bonapeti.rs»Recepti»Sendviči»Brusketi»Dimljeni losos sa narom i kaprom

Dimljeni losos sa narom i kaprom

Gabriela KokichevaGabriela Kokicheva
Šegrt
122494
Dimljeni losos sa narom i kaprom
Fotografije: Gabriela Kokicheva
1 / 3
20/07/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
20 min.
Porcije
6
"Neverovatno predjelo za specijalnu priliku - dimljeni losos sa kaprom i narom"

Potrebni sastojci

  • integralni hleb - 6 kriški
  • nar - 1 komad
  • dimljeni losos - 200 g
  • kapar - 40 g
  • maslinovo ulje - 30 ml
  • peršun
  • mirođija
  • beli luk - 2 čena
* merne jedinice

Način pripreme

Prepečemo kriške u tosteru.

Isečemo losos na parčiće i u njega dodajemo kapar i zrnca nara.

Začinjavamo maslinovim uljem, mirođijom i belim lukom, iseckanim prethodno na sitno.

Izvadimo kriške, preko njih raspoređujemo smesu od lososa i posipamo bruskete svežim peršunom.

Ovaj dimljeni losos sa narom i kaprom je svež letnji predlog koji ide uz čašu ohlađenog belog vina!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni: