Pohovani škampi sa kornfleksom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
12k
1k
1k
Pohovani škampi sa kornfleksom
Fotografije: Kirilova452
25/07/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Skuvaj20 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
"Nešto neuobičajeno što nam je definitivno po ukusu - škampi sa kornfleksom"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Škampi se očiste i kuvaju se u malo vode dok ne budu gotovi.

Ostavljaju se da se ocede.

Brašno, prašak za pecivo i so se dobro pomešaju, nakon čega se u njih dodaje jaje umućeno sa pivom.

Dobijena smesa za pohovanje treba da odstoji jedan sat u frižideru.

Svaka škampa se potapa u smesu za pohovanje, uvalja se u kornfleks i prži se dok ne dobije zlatastu boju.

Pohovani škampi sa kornfleksom se serviraju topli kao antipasti ili tapas.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: