Način pripreme
Poredati red piškota, namočenih u sojino mleko. Preliti sa slatkom od nara.
Priprema žutog fila: Umutite jaja i šećer, dodajte koricu i sok od limuna, izmešajte, sipajte u šerpicu i kuvajte na srednjoj temperaturi. Kada krem počne da se zgušnjava, dodajte vanilin šećer i puter. Mešajte/kuvajte dok se svi sastojci ne sjedine. I to je sve. Ohladite krem i koristite ga za prvi sloj.
Poređati drugi red namočenih piškota.
Priprema belog fila: Šećer, vanilin šećer i brašno pomiješajte sa malo mlijeka. Preostalo mlijeko stavite na vatru da zakuha, pa u vruće mlijeko ulijte smesu od brašna i skuvajte kao puding. Maknite sa vatre i odmah u vruće dodajte kokos. Ostaviti da se dobro rashladi. Koristiti za drugi sloj.
Poredati treći red piškota.
Umutiti šlag sa vodom po upustvu na kesici. Namazati tortu šlagom i posuti orasima.