Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Boranija sa kobasicom

Boranija sa kobasicom

MalimisMalimis
Početnik
8910
Boranija sa kobasicom
Fotografije: Malimis
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
40 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
4
"Ukusno jelo sa boranijom za svaki dan"

Potrebni sastojci

  • boranija - 500 g
  • kobasica - 200 g
  • crni luk - oko 150 g
  • sok od paradajza - 200 ml
  • mast - 1 supena kasika
  • začini - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Očistiti iseckati crni luk, propržiti dok ne dobije staklastu boju.

Dodati boraniju u crni luk, sipati 100 ml vode, poklopiti i dinstati dok boranija ne omekša. Ako voda uvri, dodati jos malo.

Kada je boranija gotova, sipati u posudu za pečenje.

Kobasicu iseci na kolutove pomesati.

Pomešati sok od paradajza, 200 ml tople vode i zacine i preliti boraniju.

Peći 30 minuta na 180°C.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: