Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Rebarca»Podvarak sa mariniranim rebrima

Podvarak sa mariniranim rebrima

LenkaLenka
Šef kuhinje
8591k2k5
Podvarak sa mariniranim rebrima
Fotografije: Lenka
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"Zima se ne može zamisliti bez kiselog kupusa..."

Potrebni sastojci

  • senf - 1 s.k.
  • mleveni kim - 1 k.k.
  • med - 1 k.k.
  • čili sos - 2 k.k.
  • mleveni biber - 1/2 k.k.
  • soja sos - 80 ml
  • svinjska rebarca - 500 g
  • kupus kiseli - 2 glavice
  • luk - 2 kom.
  • lovorov list - 4 kom.
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

U činiju staviti rebarca, mleveni kim, senf, med, čili sos, biber i soja sos i ostaviti u frižideru 2 sata.

Iseckati luk i prodinstatit u šerpi, kad luk omekša, dodajte iseckani kupus i ostavti da se dinsta 15-ak min.

Naspite u okrugli duboki pleh, dodajte kupus sa lovorom i na vrh poredajte rebarca. Peći 40 min na 180 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: