Način pripreme
Potopite pasulj u hladnoj vodi na nekoliko sati. Nakon čega ga stavite u šerpu sa malo vode i ostavite da uzavri, a posle ocedite vodu.
Naseckajte povrće i rebra.
U posudu uređaja stavite ulje i uključite program brown ili program na kom možete kuvati sa skinutim poklopcem.
Dodajte rebra, prethodno začinjena sa malo soli i crnog bibera i ostavite da se kratko zaprže.
Zatim u rebra dodajte naseckani luk, šargarepe i papriku. Izmešajte.
Dodajte pasulj, sve začine oslim soli i sipajte otprilike litar vode.
Zatvorite i zaključajte poklopac multikukera i uključite uređaj na program kuvanje pod pritiskom na 25 minuta.
Kada to vreme prođe, oslobodite pritisak i otvorite poklopac.
Čorbu od pasulja začinite solju po ukusu i pospite sitno seckanim peršunom.
Prijatno sa mojim pasuljem sa rebrima u multikukeru!